Urmareste comanda Urgent Cargus

Cântare Auto

Cantarul de autovehicule rutiere este realizat din beton armat si este amplasat suprateran. Este asezat pe 6 sau 8 celule de cantarire de 30t fiecare.  Indicatorul de greutate amplasat in cabina de cantarire permite o operare usoara si se poate conecta la calculator, permitand gestionarea produselor primite sau livrate precum si tiparirea de tic...

Cantarul de autovehicule rutiere este realizat din beton armat si este amplasat suprateran. Este asezat pe 6 sau 8 celule de cantarire de 30t fiecare.  Indicatorul de greutate amplasat in cabina de cantarire permite o operare usoara si se poate conecta la calculator, permitand gestionarea produselor primite sau livrate precum si tiparirea de tichete de cantarire (cu ajutorul unei aplicatii de cantarire dedicate).

Mai multe

Cântare Auto Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 dintr-un articol
  • 0 lei Stoc epuizat

    Platforma de cantarire este compusa din beton si structura metalica cu diverse dimensiuni, fiind posibila realizarea oricarei lungimi de cantar intre 8 m si 24 m. Pentru o oferta personalizata, sunati la 0732-196-196  sau accesati Formulalul dedicat.

    Cere Oferta!!!
Se afiseaza 1-1 dintr-un articol